Specialiteitenslagerij Hofkwartier

Over ons

Specialiteitenslagerij Hofkwartier is een slagerij die al sinds 1862 bestaat, en reeds jaren functioneert als "HOFLEVERANCIER" bij Koninklijk besluit. Vanaf het eerste moment staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en het is een uitdaging voor ons om die kwaliteit te behouden.

Wij hebben een uitgebalanceerde worstmakerij, waarin wij producten maken die op diverse vakwedstrijden zijn bekroond met brons, zilver en goud. Naast onze werkzaamheden in de worstmakerij besteden wij aandacht aan het maken van maaltijden en catering. Om alle werkzaamheden te voltooien beschikken we over een vakkundig team medewerkers, dat dagelijks voor u klaar staat.

Zelfslachtende slagerij

Onze slachterij is modern uitgerust. Wij kopen de dieren levend in, zodat wij weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Wij bieden constante kwaliteit en versheid. Ons gehele assortiment wordt verwerkt in eigen slagerij tot bekende producten en vele specialiteiten.

Een selectie van onze bekroonde toppers van de slagerij

  • Osseworst
  • Koud bittergarnituur
  • Belegde broodjes
  • Franse notenworst
  • Haagse metworst
  • Chili con carne

Speciaal voor de fondue en gourmet maken wij feestelijke vleesschotels, gevuld met diverse soorten vlees. De schotels kunnen zo op tafel gezet worden. Naast het vlees kunt u uw fondue of gourmetschotel uitbreiden met diverse andere mogelijkheden.
Lees hierover meer >>


Openingstijden

MaandagMa 8.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 8.00 t/m 17.00 uur
ZondagZo 8.00 t/m 17.00 uur

Specialiteitenslagerij Hofkwartier

Specialiteitenslagerij Hofkwartier