Specialiteitenslagerij Hofkwartier

PERSBERICHT

Prominente plek voor heerlijke Côte de boeuf


Sinds 2016 heeft Specialiteitenslagerij Hofkwartier in de Prinsestraat een opvallende glazen vitrine staan waar grote Côte de boeufs in hangen. Voor de ogen van de klant wordt het rundvlees erin gerijpt tot het helemaal op smaak is, iets wat je in Nederland niet vaak tegenkomt.

In 2016 werd  de rijpingskast speciaal uit Italië geïmporteerd. “De Côte de boeuf is bij ons echt een specialiteit aan het worden en dat wilden we meer kenbaar maken aan de klant. Het rijpen van het vlees duurt zes weken en dat gebeurde altijd achter in de zaak, niet in het zicht. Nu deze kast midden in de winkel staat, kan je niet meer om de Côte de boeuf heen! Niet alleen de klanten maar ook mensen die langs de etalage lopen, zien de hele dag het vlees hangen. Dat is bijzonder, want dat kom je in Nederland niet vaak tegen.”

Behalve de Côte de boeuf is er in de kast ook plaats voor T-bonesteaks. Hoe reageren de klanten op de opvallende vitrine? “Perfect! We merken dat er veel mond-tot-mondreclame is, ook buiten de stad. De mensen komen van heinde en verre hierheen. We verkopen nu drie keer meer Côte de boeufs dan normaal en dat komt mede door de scherpe prijs, want een kilo kost op dit moment 24,98 euro. En bereiden is gelukkig niet moeilijk. Even om-en-om bakken en dan een half uur de oven in op 160 graden.”

Wij verkopen rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees en lamsvlees uit eigen slachterij. Een van de vele specialiteiten is het Ibérico varkensvlees, dat een positief effect heeft op het verlagen van het cholesterolgehalte. Bij de traiteur kunt u terecht voor verse maaltijden, heerlijk belegde broodjes en de verzorging van uw catering.

Openingstijden

MaandagMa 8.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 8.00 t/m 17.00 uur
ZondagZo 8.00 t/m 17.00 uur

Specialiteitenslagerij Hofkwartier

Specialiteitenslagerij Hofkwartier